Što može Revit?

Revit® je softver za BIM (Building Information Modeling) i uključuje sve potrebno za projektiranje u arhitekturi, infrastrukturnim sustavima i građevinarstvu.

Njegovi moćni alati omogućuju vam da iskoristite inteligenti proces zasnovan na modelima kako biste isplanirali, projektirali, izgradili i upravljali zgradama i infrastrukturom.

Projektiranje

Komponente za izgradnju modela analiziraju i simuliraju sustave i strukture, a zatim izvode projektiranje te generiraju dokumentaciju iz Revit modela.

Suradnja na projektu

Više sudionika na projektu mogu pristupiti centralizirano dijeljenom modelu. Ovo rezultira boljom koordinacijom koja omogućava smanjivanje preklapanja i bespotrebno ponavljanje radova.

Vizualizacija

Komuniciranje različitih varijanti tijekom projektiranja na efektivniji način prema svim članovima tima koristeći modele za kreiranje realističnih 3D prikaza.

Revit: rješenje za suradnju na BIM projektima

Uz Revit podjelu radnih obaveza, više članova tima može raditi na projektu u isto vrijeme koristeći centralizirano dijeljeni model

Jedna multidisciplinarna BIM platforma

Revit karakteristike podržavaju sve discipline involvirane u građevinski projekt. Kada inženjeri različitih struka rade na jednoj platformi, rizik prilikom razmjene i razumijevanja podataka je smanjen dok je proces projektiranja moguće predvidjeti.

Kompatibilnost

Revit pomaže u radu s članovima šireg projektnog tima. Uvozi, izvozi i povezuje vaše podatke u najpopularnije i najčešće korištene formate, uključujuci IFC, DWG™ i DGN.

Za arhitekte

Upotrijebite Revit kako bi od ideje, preko konceptualnog dizajna, došli do građevinske dokumentacije, u okviru jednog softverskog rješenja. Optimizirajte performanse zgrade i predstavite projekt realističnim vizualizacijama.

Za inženjere metalnih konstrukcija

Iskoristite alate specifične za projektiranje konstrukcija kako biste napravili inteligentne modele u koordinaciji sa drugim građevinskim komponentama. Evaluirajte koliko se dobro uklapaju sa građevinskim i sigurnosnim propisima.

Za MEP inženjere

Projektirajte MEP građevinske sustave sa većom preciznošcu i u boljoj koordinaciji sa arhitektonskim i strukturnim komponentama, koristeći koordinirane i konzistentne informacije sadržane u inteligentnom modelu.

Za građevinare

Evaluirajte konstruktivnost i namjenu projekta prije početka same izgradnje. Steknite bolje razumijevanje sredstava, metoda i materijala i na koji se način svi zajedno uklapaju.

Povežite timove uz Collaboration for Revit

Uz ovaj servis, proširite dijeljenje informacija u okviru projektnih timova na gotovo bilo kojoj lokaciji. Ovim načinom omogućavate da više korisnika istovremeno rade na Revit modelima na Autodesk cloud platformi. Poboljšajte komunikaciju, centralizirajte informacije za uže ili šire timove i omogućite im da sudjeluju u BIM procesu.

Bolja komunikacija u okviru tima

Koristite “chat” mogućnost u realnom vremenu u okviru projektnih modela. Saznajte tko radi na modelu i što je to na čemu radi.

Integracija timova na projektu

Pretplatite se na Collaboration for Revit i dobiti ćete i pretplatu na BIM 360 Team, integriran, cloud baziran servis koji omogućava centralizirani pristup projektnim podacima za sve članove tima.

Angažirajte se na više projekata istovremeno

Proširite svoj doseg na nove teritorije i sudjelujte u projektima ili partnerstvima gdje god da se druga strana nalazi.

Poboljšajte raspodjelu talenata i resursa

Angažirajte najbolje članove tima sa najjačim vještinama. Omogućite projektantima na različitim lokacijama da rade na projektu istovremeno.