Autodesk ovlašteni prodavači

Autodesk ovlašteni prodavači (Autodesk Value Added Resellers) nude usluge, ideje i informacije, treninge i podršku gdje god se korisnici Autodesk softvera globalno nalaze. Tip usluge koji možete očekivati od partnera rangira od telefonske podrške do oporavka od različitih problematičnih situacija, industrijski specifičnih treninga, poslovnih kontakata i integracije, savjeta o opcijama kupovine i tehničke ekspertize.

Pronađite tip prodavača koji vam najviše odgovara

Autodesk® partnerski program prepoznaje partnere ovisno o njihovom poznavanju proizvoda i rješenja, različitim uslužnim mogućnostima, i sveobuhvatnoj ocjeni zadovoljstva korisnika.

Program podrazumijeva Platinum, Gold, Silver i Bronze partnere. Različiti nivoi znače i različitu tehničku ekspertizu, prodajne kapacitete, zadovoljstvo korisnika i poslovne investicije. Silver, Gold i Platinum partneri kvalificiraju se za ovaj tip standardizacije kroz rigorozne treninge i testove za određeni tip certifikacije ovisno njihovom fokusu ili specijalizaciji.

Usporedba Autodesk ovlaštenih prodavača

Autodesk
Platinum Partner

Autodesk Platinum Partner oznaka indicira značajnu investiciju u konzultantske i razvojne usluge.

Ovi partneri su dodatno demonstrirali sposobnost da omoguće najviši nivo ekspertize, usluge, podrške i zadovljstva klijenata.

Kako biste našli Platinum partnera potražite Platinum Partner oznaku prilikom pretrage ovlaštenih prodavača.

Autodesk
Gold Partner

Autodesk Gold Partner oznaka ukazuje da su ovi partneri pokazali mogućnosti podrške za cjelokupan portfolio Autodesk softverskih rješenja.

Gold partneri imaju tehničku ekspertizu u specifičnim industrijama, rješenjima, podršci, obukama, implementaciji i konzaltingu.

Kako biste našli Gold partnera potražite Gold Partner oznaku prilikom pretrage ovlaštenih prodavača.

Autodesk
Silver Partner

Autodesk Silver Partner oznaka znači da partner zadovoljava visoke Autodesk standarde u specifičnim industrijama, posjeduje certificirano osoblje, tehničku podršku i ekstenzivno znanje o proizvodima.

Kako biste našli Silver partnera potražite Silver Partner oznaku prilikom pretrage ovlaštenih prodavača.

Autodesk
Bronze Partner

Kao i prethodno nabrojani tipovi partnera, tako i Bronze partneri mogu ispuniti bilo koju vrstu potreba u vezi sa Autodesk proizvodima.

Bronze partneri se uglavnom fokusiraju na AutoCAD i AutoCAD familiju proizvoda.